Onze Bait-Company boilie range

Classic Range


Tijdens het samenstellen van onze classic range hebben wij gekeken naar alleen de allerbeste ingrediënten die op dit moment op de markt te verkrijgen zijn. Doordat wij deze ingrediënten  hebben kunnen samenbrengen in onze classic range, hebben onze baits uitzonderlijke eigenschappen meegekregen en zijn de baits in onze classic range stuk voor stuk uniek op de markt. Door deze unieke eigenschappen heeft de classic range zich vaker dressuur doorberekend bewezen en zijn gebruikers van onze classic range dolenthousiast over deze baits.

Tropic Insect Range

Tropic insect bait is gebaseerd op zorgvuldig uitgekozen tropische insecten, deze insecten worden gedroogd en vermalen tot meel. Nooit eerder is dit meel verwerkt in een bait en alleen daarom is de Tropic insect Bait al uniek. De reden dat de Tropic Insect Bait zo goed presteert is omdat de Tropic insect Bait van nature een zeer hoog uitgebalanceerd proteïne gehalte heeft. Uit analyse die wij in een laboratorium hebben laten uitvoeren is gebleken dat er ook sprake is van diversen hoogwaardige appetijt stimulatoren, mineralen, zuren, aminozuren, eiwitten, vitaminen en vetten die van nature al aanwezig zijn in deze meelsoorten. Door de speciale samenstelling en het gebruik van uitsluitend unieke natuurlijke grond- en hulpstoffen in de Tropic Insect Bait heeft deze bait een ontsteking remmende werking meegekregen en helpt zo bij aan het welzijn van de vis. Ook omdat het proteïne de groei en gewichtstoename stimuleert. Door geen gebruik te maken van vismeel en uitsluitend hoogwaardige in de natuur voorkomende kwaliteitsproducten te gebruiken, is Tropic Insect Bait een volledig verantwoord en gezond product, en dus klaar voor de toekomst.

De Bait-Company boilie-range is alleen verkrijgbaar als readymade in de maten 16mm en 20mm, en is reeds uitvoerig getest door het testteam van Bait-Company op vangeigenschappen, geur en smaak (behoud) en triggereigenschappen het gehele jaar door. Deze boilie-range wordt daarom ook sterk aanbevolen door het team van Bait-Company.