Kies uit ons standaard assortiment of volg alle stappen en stel uw eigen boilies samen

Snel en gemakkelijk een unieke mix van smaken bestellen? Kies dan voor de Bait-Company boilie-range! U kunt kiezen uit de Classic Range en de Tropic Insect Range, beide ranges zijn zorgvuldig samengesteld voor het beste resultaat.

Of vangt u liever de aandacht van de vissen met  een eigen samengestelde mix van smaken? Ook dat kan bij Fish24! Van kleuren, gewicht tot de grootte van de boillie, u kunt het zelf naar eigen idee samenstellen.

Mocht uw gekozen samenstelling niet draaibaar zijn, nemen wij altijd contact met u op via de e-mail.

 

Stel uw eigen bolie samen via de 7 onderstaande stappen

Uitleg – Stap 1 Kies uw basis
Onze speciale basismixen vormen het hart van uw boilie waarop uw in de volgende stappen verder kunt bouwen aan uw eigen superboilie. U kunt kiezen voor de op een lage temperatuur gedroogde vismeel basismix (LT Fishmeal), de neutrale hoogwaardige 50/50 basismix met ongelimiteerde mogelijkheden, de met de beste zaden uitgevoerde Birdfood basismix, de nootige Nuthy basismix, de kruidige en pittige Spicy basismix, of de unieke Tropical Insekt Basismix, dit insektmeel gebruiken wij ook in onze F24 boilierange. De basismixen van Bait-Company zijn voortgekomen uit 25 jaar baitervaring en doen daarom ook aan de hoogste eisen die je van een basismix mag verwachten. Zeker in combinatie met de toepasbaarheid van de zorgvuldig geselecteerde flavours en ingrediënten leidt dit tot een goed vangend en hoogwaardig kwaliteitsproduct.

Uitleg – Stap 2 Kies uw flavour
De Bait-Company adviseert om in deze stap een of meerdere flavours te kiezen om uw gekozen basismix verder te personaliseren en een eigen karakter mee te geven op geur en smaak. LET OP! Wij Adviseren om niet meer dan maximaal vier verschillende flavours per boiliemix te selecteren, meer dan vier flavours per boiliemix kan ten koste gaan van de geselecteerde ingrediënten. Sommige flavours kunnen overheersend werken tov andere flavours, uiteraard houden wij met de dosering hier rekening mee, maar voorkomen kunnen wij dit niet altijd.

Uitleg – Stap 3 Kies uw ingrediënten
In deze stap kunt u extra ingrediënten toevoegen aan uw boiliemix om uw boiliemix bijvoorbeeld extra attractiviteit, crunch effect of een enorme boost mee te geven. LET OP! Eventueel gekozen ingrediënten zoals, Black Halibut, Robin Red, Red Halibut, Curcuma, Chocoladepoeder, enz, kunnen de kleur, geur, smaak en het gewicht van uw boilie sterk beïnvloeden.

Uitleg – Stap 4 Kies uw kleur
De kleur van uw boilie en pop-ups is sterk afhankelijk van de eerder gekozen ingrediënten, wij kunnen daarom geen kleurgarantie geven.

Uitleg – Stap 5 Kies de diameter van uw boilie of dumbel
Hier kunt u de diameter van uw boilie kiezen, in principe is elke diameter toepasbaar op uw boiliemix. LET OP! Bij een boiliemix met grove ingrediënten adviseren wij een grotere diameter boilie of dumbel te selecteren om zo de maximale bindbaarheid van uw boilie/dumbel te behalen en uiteenvallen te voorkomen.

Let op! Wilt u meer dan 5 kg bestellen dan dient u een meervoud van het product te bestellen.


UncategorizedStap 1 Kies uw basis ( per 5 kilo baits )Stap 2 Kies uw flavour ( per 5 kilo baits )Stap 3 Kies uw ingrediënten ( per 5 kilo baits )Stap 4 Kies uw kleur ( per 5 kilo baits )Stap 5 Kies de diameter van uw boilie of dumbelStap 6 Kies uw houdbaarheidStap 7 Kies uw pop-ups, fluor pop-ups of dips
Het samengestelde assortiment van Bait-Company is zonder meer uniek te noemen!